19 Dec 2012

"setiap kisah ada lagu..."

mowninggg......salam sayang semua...
yeahh ..ar ni cik myra ase cam nak tulis pasal lagu dan kisah...
cam jiwang plak ye...biarkan...
setiap lagu yang kita dengar pasti ada maksud disebaliknya kan..yang tersurat...yang tersirat....
sama jugak la nan cik myra setiap peristiwa yang berlaku cik myra ske kaitkan dgn satu lagu..
eellleeee...kome pon sama kan... ble putus cinta ada lagu putus cinta heheh....ble baru bercinta ada la lagu cinta kan3....
normal la...cik myra ase semua org cam tu kan.... ok dalam banyak2 lagu cik myra suke lagu "jangan pernah berubah" nyanyian st12... cik myra rasa lagu tu mcm something...n lagu bertamu dikalbu by jaclyn victor..makna disebalik lagu tu sangat2 mendalam....N YG PALING BEST N RELAX ADALAH TERUKIR DIBINTANG BY YUNA... sgt senang di fahami dan its somthing :)
kalau lagu iglish plak cik myra ske lagu when youre gone avril lavinge and someone like you adele... best lagu nie...kisah disebalik lagu yg simple tp meneyetuh hati eden...
kalau korang tak tau la kan...heheheh....
************************************************
ni separuh dr lirik lagu adele ni...
I heard that you’re settled down
That you found a girl and you’re married now
I heard that your dreams came true
Guess she gave you things I didn’t give to you

Old friend, why are you so shy?
It ain’t like you to hold back or hide from the lie

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn’t stay away, I couldn’t fight it
I hoped you’d see my face & that you’d be reminded
That for me, it isn’t over

Nevermind, I’ll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don’t forget me, I beg, I remember you said
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead"
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead, yeah


ok la cukup2 la saya merapu pasal lagu ...
setiap lagu melambangkan perasaan kita kan...
sometimes kita akan igt seseorg hanya melalui lagu..:)
ok bye salam sayang semua :)
muaahhhxxx....:)

No comments:

Post a Comment