25 Oct 2011

pagi ni aku malas!!!!!!!!!!!!! APA PON XBLEH!!!!

salamualaikummm..........
mood miz ermyra ari ni sgt2 lah malas +++ mengantok.....
xfaham betoii...
acct smalam tido pkl 3 pagi TERBAEKKKK!!!!
__________--------------------___________-------------
nak story pasal smalam sikit....:)
malam semalam xkemana just dok umah ...
tepat pkl satu dpt msg dari my hubby busuk,,,
*****
hubby: ayang cayang hubby campai umah dah ni....
myra: ok,, hubby sorang ke tu??
hubby: yye sayang
myra:mesti penat kan...
hubby: penat jugak la....makan pon tak lagi ni lapar:(....(hubby wat ayat sedih)
myra: datang la umah nasi goreng ada la....dorang pon xtidor lagi...
hubby: ok2 hubby datang(lajuje hubby saya..nampok benor lapornye heheheh)
********
beberapa minit kemudian hubby pon sampai....
hubby: ayag hubby kat depan umah..
myra:masok dulu ayag soh wan buka pintu duduk dulu ye saya goreng nasi dulu...
hubby: ok...
*****
so aku pon dgn belagak pandai masaknye memasak nasi goreng...tp lama semacam...hahahahah
dah siap2...hidang la bg sibucuk mom...

myra: hubby nah nasi goreng ni je yg ada mlm2 buta ni....
hubby:xpe mekacih...
myra:ok x rasanye...ke masin...ke tawar teros hahahaha
hubby:ok je....klo tawar pon redha ja...
myra:hubby ni....huhhhh...
hubby saya gelak je....makin nasi goreng saya licin hehehe (ala licin sebab lapar jhahahah)

myra2...ble la nak pandai masak ni...
bukan aku xblajar...dah blajar tp kan ble dah masak..then nextime aku nak masak mesti aku lupa bahan2 nye...pelik la aku...:( sedih betol.....


-----------------______________--------------------________________-------------------________
dah habis cite pasal masak memasak....
skang nak cite pasal bagi nie....
pagi yg sgt2 malas...
coz aku ase ngantok sangat...
macam biasa pegi keje skali nan my papa....tompang papa la jimat hahahah
tp ar ni mama ,angahn adik saya tumpang skali coz adik saya ada ckup nan doktor kat hospital ipoh...
masalah ngn kepala die hope evrything will be ok....
*****************
skang masa aku tgh up date blog nie aku kt office la....malas....kerja banyak tp malas nak buat...tak tahu kenapa malas sangat...haiiihhh banyak betol malas nye....duduk pon macam org malas...isshhh malas lagi....udah le tu cik ermyra oiiii.....

td msg bos ingat nak bodek halfday la kan.heheh
ce kome baca dialog aku ni...ce bace ce bace....heheh

********
myra: morning boss....today i halfday....ok???
boss:why??
myra: rasa kurang sihat...
boss: but still ok kan???
myra:emmm...ok la...macam xboleh tahan sampai ptg..
boss: but today you have to update all loan status...coz it urgent!!!
myra: ok
boss: nanti blanje u pizza...
myra: yaka????? .
boss:yess...buat keje dulu..
myra:yeye je bos aku ni...esok dtg die buat2 lupa...tu la nyudah nye....
kesimpulannya....walaupon banyak kerja susah nak cuti tp best kerja xtension sgt coz bos ok...yg penting kerja siap....sukeeee.....(tp skang banyak giler keje...tp nak gak update blog kan heheh)
****************************************************

2 comments:

  1. nice story :) follow saye yer nanty kalo free :)

    ReplyDelete
  2. tq follow...dah follow awak dah...:)

    ReplyDelete